עם השנים אנו באלי פרינט צברנו נסיון רב בכיצד נראות חולצות, מה נראה הכי טובה ואיזה מראה מחזיק הכי הרבה זמן. לכן החלטנו לשתף אתכם כאן בחלק מן הידע המקצועי שלנו בנושא. אנו רוצים לחשוף אתכם למספר שיטות שונות בעיצוב של חולצות על–מנת שהחולצות שלכם ייראו יותר טוב.
דבר ראשון נתחיל עם השיטה המסורתית. השיטה הזו משומשת בעיקר בצופים ובצבא. והיא כוללת את המאפיינים הבאים: בגלופה האחרונית נהוג להציג את הסמל של המקום שממנו אתם מגיעים. אם אתם כרגע בצבא, אז את הסמל של צה“ל. אם אתם בצופים, אז את הסמל של החבצלת.
לאחר מכן, מקדימה, מגיע החלק המעניין. מצאו בדיחה פנימית של היחידה \ גדוד שלכם. בדר“כ יש יותר מאחת. תחליטו איזו בדיחה תראה הכי טוב בפורמט דו–מימדי. לאחר מכן תתנו לצייר של הפלוגה \ גדוד (תמיד יש אחד) לעשות את הציור שיופיע מקדימה. מעל הציור רצוי שיהיה כיתוב גדול יותר שייתן רעיון מסוים של החולצה גם למי שלא נמצא “בבדיחה פנימה“.
רעיון שני, גם מאוד נפוץ, נמצא בעיקר בקרב עסקים. אצל עסקים הרעיון של החולצות הוא שהן יהיו יותר סולדיות. לכן העיצוב של החולצה עצמה חייב להיות סולידי. אצל עסקים נהוג גם להדפיס על חולצות איכותיות, שכן בדר“כ נוהגים לתת לעובדים לעבוד איתן, ועל כן גם זה חלק אינטגרלי מהעיצוב של החולצה.
הרעיון פשוט למעשה. פשוט תקרו את הלוגו שלכם ושימו מקדימה בקטן. איפה שבדר“כ נמצא הכיס בחולצות מכופתרות, שם אתם רוצים את הלוגו. למרחיקי לכת, רצוי גם להוסיף חלק מקמפיין השיווק שלכם על המאחורה של החולצה – אבל זכרו: סולדיות ומקצועיות. לא מצועצע בשום פנים ואופן.
הרעיון האחרון הוא של מועדונים למיניהם. מועדוני צלילה, מועדוני לילה וכדומה‘. אנחנו בדר“כ מנסים לפנות לקהל צעיר כללי מצד אחד ומצד שני לא מעוניינים להיות ממותגים כעסק שגרתי ויבשושי. לכן בדר“כ הולכים על גלופה גדולה וצבעונית מקדימה ומאחורה. מאחורה שמים את הלוגו וחלק מקמפיין השיווק של העסק שלכם ומקדימה רצוי לשים גרפיקה מקדימה בסגנון STREET.
אלו הם שלושה רעיונות שבתקווה “יתנו לכם כיוון“, שמהם תוכלו להמשיך לכיוון הייחודי שלכם ולהרוויח את הלקוחות שלכם מחולצות מסוגננות כמו שצריך.